Ziyaretçi Defterim

Bloğuma bir not bırakmayı nedersin?





fatofotofan@gmail.com

You Might Also Like

24 yorum

  1. Değerli blog arkadaşım. Ziyaretçi defteri diye bir sayfa açtığını görünce hemen yazayım dedim. Yeni teman harika olmuş bu arada hayırlı uğurlu olsun :)
    Bu güzel çizimlerinin, tasarımlarının ve başarılarının devamı dilerim :)
    Hemen paylaşayım da buralar yorumlarla dolsun :)
    Saygı ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :) Sayende geliyor yeni canlar bloğuma .:D

      Sil
  2. Harika çizimlerin var ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  3. Bloğumun headerını yapmıştı ve fatofotofan ile bir çekiliş sayesinde karşılaştım. İnanın siz istediğiniz şeyi söyleyin, o size aklınızdakinden daha fazlasını yapsın. Ben bloğumdaki headerı çok seviyorum. Çok teşekkürler tekrardan. Kimden yaptırdınız diye sorana zaten hemen tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol beğenmene çok sevindim :) Hayırlı bol takpçiler getirsin bloğuna :)

      Sil
  4. hemşeri olduğumuzu yeni öğrenmiş oldum. zaman zaman alışmalarına rastlıyorum ve hoşuma gidiyor çalışmalarınız. Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Hayatımda aldığım en tatlı ve en özel hediye oldu benim için kazandığım bu cekiliş. Emeğinize çok ama çok teşekkür ederim o kadar güzel olmuş ki bakmalara doyamadim :) güzel yeteneğiniz ve güzel kalbinizle çok daha fazlsinfa hakediyorsunuz:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)

      Sil
  6. Merhaba herkesee..! Çok yakında düğünüm var ve davetiye çalışmamızı Fatma Hanımla birlikte yürütmeye karar verdik.Kesinlikle muhteşem oldu! Kafamızda tasarladığımızdan bile harika oldu!
    Tavsiye ediyorum kesinlikleee...!!
    Sevgiler..
    Alanya'dan Bahar :)

    YanıtlaSil
  7. sayenizde harika bir logom oldu :) uzun uzun anlatmama gerek kalmadan beni anlayıp tam da istediğim gibi bir tasarım yaptınız her şeyiyle çok içime sindi. Ellerinize sağlık... MELİS

    YanıtlaSil
  8. Özgecan Aslan'ın adının yaşatılması amacı ile 2016'da kurulumunu gerçekleştirdiğim sosyal sorumluluk projesi olan "https://www.ozgecanaslan.com" web sitesi için tasarladığınız 5 farklı renkteki melek simgesi görsellerini çok beğendiğimi belirtmek isterim ve çalışmalarınızda göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü de ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. İlk kez bir çekiliş kazandım ve hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biri oldu benim için.Canım çok beğendim gerçekten.Çok teşekkür ederim. Emeğine, ellerine, yüreğine sağlık. Çizdiği her resme yüreğinin güzelliğini de yansıtan güzel insan, seni keşfedebilenler arasında yer aldığım için çok şanslıyım. Hedeflerine ulaşman, daha çok insanın kalbine dokunman dileğiyle. Her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  10. Gördüğüm en güzel tasarımlar yapilan en adil cekilisler herseyiyle tastamam mukemmel bir sayfanin sahibi olduğu icin sana cok teşekkür ederim herkesin yorumlarini yanitlayan ve herkese yardim eden muthis birisin suanakadr ceklisine katilipta kazanmayn kimse yoktur bende dahil yaptigin cizime bayildim sana cok teşekkür ediyorum ❤❤❤

    YanıtlaSil
  11. Sen dunyada gordugum en mukemmel insansin yaptığın tasarimlar saheser herseyinle tastamam cok guzelsin gordugum en adil cekilisleri yapiyosun cekiliste kazandigim cizdigin resime bayildik bir istyoruz bin yapiyosun hersey diledigince olsun seni cok seviyoruz 💕💕

    YanıtlaSil
  12. En güzel çizimlerin ustası en güzel ressam canım ablam yaptığın her çalışma birbirinden güzel birbirinden özel😍😍💝💝

    YanıtlaSil
  13. Canım arkadaşım. Her ne kadar instagramdan tanışmış olsak ve bi araya henüz gelemesek bile;) senin kalbini gerçekten seviyorum ve iyi niyetine her zaman inandığım ender kişilerdensin. Yakın zamanda benim için çok güzel bi çizim yaptın. İyi ki senden rica etmişim. Çok da güzel yerine getiriyorsun işini. Hayallerin hep hayırlısıyla gerçek ve kazancın bereketli olsun. Seviyorum kız seni;)

    YanıtlaSil
  14. Fatma arkadaşım çok yetenekli harika bir insan:) evlilik yıldönümü için kendisine eşimle 2 kedimi cizdirdim. Zamani az olmasına rağmen gece gündüz çalışarak harika bir iş çıkardı:) Allah hayırlı işler nasip etsin kendisine. Cok tatlı biri :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim