Fatofotofanın Tavsiye Blog Listesi


Merhaba :)
Çok mutluyum çünkü ilk kez blog etkinliği yapmıştım ki fazla katılım olacağına inanmıyordum.Beni şaşırttınız.İşte şiddetle takip etmenizi istediğim bloglar :)

  1. http://berikaningunlugu.blogspot.com.tr/ (Genelde kendime ait yazilarla ve siirlerle blogumdayim misafirim olmak isteyenleri bekliyorum :) )
  2. http://tekneden.blogspot.com.tr/
  3. http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/ (tam anlamıyla bir moda bloguyum..:)))
  4. http://doktorhayat.blogspot.com.tr/ (Hayatım ve Hatıralarım Yaşanmış zamanların, dile getirilemeyen öykülerin, kaleme dökülemeyen hayatların yazarı...)
  5. www.ankaraetkinlik.com
  6. http://adamzeka.blogspot.com.tr/ 
  7. theruj.blogspot.com.tr (kozmetik üzerine bloguma ve çekilişime herkesi beklerim.)
  8. http://blgnblbn.blogspot.com.tr/ (Genelde çok beğendiğim ayakkabı,kıyafet,makyaj ürünleri,kitap ve filmler hakkında yazılar yazıyorum herkesi bekliyorum)
  9. http://yinegunlerdenbirgun.blogspot.com.tr/ (Ben de ''konuşmaya değer bir şeyler'' adını verdiğim blogda, kendi halimde, kendi çapımda konuşmaya değer buldum şeyleri yazıyorum; bir nevi içimdeki kurumları boşaltıyorum.)
  10. http://www.okuruz.net (Bizim sitemizde film tavsiyeleri, kitap onerileri, kadin ve cocuk,spor, satranc kategorilerinde toplam 7 yazar tarafindan icerik uretilmektedir)
  11. http://mehtaptan.blogspot.com.tr/ (Bloğumda,örgülerimi ve düşüncelerimi paylaşıyorum...)
  12. http://beautycoma.blogspot.com.tr/ (Merhaba,
    Ben de kozmetik, makyaj, ürün incelemesi üzerine yazıyorum. Herkesi beklerim.)
  13. http://faslibahar.blogspot.com.tr/ (Hepinize
    merhaba.Birçok aşina çehreleri burada görmek güzel oldu .Blog keşif
    etkinlikleri oldukça faydalı oluyor.Bende acemi iletişimci olarak
    okuduklarımı,yazdıklarımı ,gezdiğim yerleri ve gönül aynamdan
    yansıyanları paylaşıyorum.Hepinizi beklerim.)
  14. http://arkeorehberim.blogspot.com.tr/
  15. http://biryaralikalbinderinliklerinde.blogspot.com.tr/
  16. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/
  17. http://benimtutkumm.blogspot.com.tr/ (Merhaba, Kozmetik - Bakım ağırlıklı blog sahibesiyim, herkesi beklerim.. )
  18. http://penthosunyandasi.blogspot.com.tr/ (merhabalar :) benim bloğum henüz yeni ama okuğum, izlediğim, paylaşmak istediğim herşey olacak. Bana eşlik etmek isteyenleri bekliyorum :) )
  19. http://rengarenkizler.blogspot.com.tr/ (blogumda gezdiğim okuduğum gördüğüm beğendiğim tatdığım herşey var)
  20. http://kalemruj.blogspot.com.tr/ (Makyaj bakıma dair şeyler paylaşıyoruz sayfamızda iki kişiyiz:)
  21. http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/
  22. http://elmasekerimm13.blogspot.com.tr/ (Benim bloğumda yemek tarifleri, dekorasyon ve kozmetik üzerine.Herkesi beklerim:))
  23. http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/ Merhaba
    Benimde genelde bakım üzerine yazdığım bir blogum var
  24. http://gereksizislerbaskani.blogspot.com.tr/ Neslihan Aydın Kendin Yap projelerini paylaştığım bir web sitem var.Bazıları kendi projelerim bazıları internetten arayıp bulduğum projeler.DIY projelerinin dışında kampçılık,saç bakımı ve denediğim pastaların kurabiyelerin tarifini de paylaşıyorum.Bloğuma beklerim :)

  25. www.mrsgoksin.blogspot.com (Sevdigim ve ilgimi çeken konuları, bazen tatlı tariflerimi, bazen de hayatın benimle paylaştığı güzellikleri yazdığım kişisel bloguma herkesi beklerim :)Sevgiler ☺)
  26. www.yeryuzundennotlar.com Denediğim tatlı tariflerini ve bazen de çektiğim fotoğraflarımı paylaştığım bir sitem var. Pastacılık kursuna başlarken kendimi geliştirme adına açıp daha sonra blog işini çok sevince devam etmeye karar verdim. Herkesi beklerim :)
  27. www.turgayaksoy.blogspot.com    Turgay Aksoy. İş dünyası, spor, güncel ve genel konular hakkında yazılar yazıyorum. Tarafsız ve ön yargısız.
  28. http://www.minikkelebeginannesi.com/ Merhaba 
    Annelik serüvenimi paylaştığım Minik Kelbeğin Annesi isimli ANNE&BEBEK blogunun sahibiyim . Herkesi beklerim . Sevgiler .
  29. http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/  benim de kozmetik ve bakım ürünleriyle ilğili deneyimlerimi paylaştığım zaman zaman dıy projeleri yaptığım bir blogum var hepinizi bekliyorum.
  30. http://korefenomeni.blogspot.com.tr/ Merhabalar
    Filmler, Gurme tarifler, Kore dizileri, Nostalji faslı, Geziler, Festival &Etkinlikler, Ivır zıvır ve Ps.ftm sekmeleri altında özgün paylaşımlar yapmaya çalışıyorum, bloguma destek olursanız ve katılımlarınızı eksik etmezseniz sevinirim;)
  31. http://kelimetozu-mulemma.blogspot.com.tr/  Kitap, sinema, tiyatro, gezi, bakım, deneme ve güncel konular üzerine paylaşımlarda bulunduğum, dumanı henüz üstünde kişisel bir blogum var. Beğeneceğiniz umuduyla..Özlem Yavuz
  32. http://beautybeybi.blogspot.com.tr/  Bende bloğumda kozmetik, bakım, güzellik hakkında her şeyi paylaşıyorum herkesi beklerim ! 
  33. http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/  Bloğumda hayata dair tatlı bilgiler paylaşmaktayım:) Beklerim sevgiler
  34. www.eceevren.com  Ece Evren'in kişisel bloğu

Bu etkinlik devam ediyor yine katılım arttıkça bu liste genişleyecek ;)
Katılmak için



skype:fatofotofan mail:gonca4320@gmail.com facebook.com/Fatofotofan video

You Might Also Like

5 yorum

  1. Teşekkür ederim blogumu tavsiye ettiğiniz için.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Siz başvurursanız yayınlarım bloğunuzu linke tıklayın ve bloğunuzu tanıtımını yapın http://fatofotofan.blogspot.com.tr/2015/03/blog-kesif-etkinligi-baslasn.html

      Sil
  3. ben yokum ama burdaaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi sağ taraftaki "takip ettiklerim"e ekledim dediğiniz gibi lakin bu listede olmak için ilk başta katılmalısınız http://fatofotofan.blogspot.com.tr/2015/03/blog-kesif-etkinligi-baslasn.html buyrun.

      Sil

Yorum attığınız için teşekkür ederim