MİM&ISIM HIKAYESİ|DAVET

Merhaba yeni bir mim ile tekrar karşınızdayım bu seferki çok şeker bir mim.Ve beni mim lediği için +Farkliolmakicin   teşekkür ederim ve mime başlıyorum. 💕

Blog ismimin hikayesi 2009 da başladı ama şu 3 sene faaliyette.Şöyle oluyor ben lisedeyken Emret Komutanım Dizisi vardı orada Fatofoto diye karakter vardı o fotoğraf çektiği için öyle derlerdi bana lise hocalarım nedense fatofoto derlerde oda resimi güzel çizdiğimde dolayı imiş .Öyle kaldı bende blog açarken bu ismi kullanayım dedim.Ve zaten farklılığı severimama ben ismim sonunda fan getirdim farklı olsun diye yani.Kimileri hece gibi der.Kimileri uzun değilmi? der.Valla ben memnunum çoğu kişi sevdi ve artık onlarda alıştı merhaba Fatofotofan der oldular :) Fatofotofan büyüdü tüm sosyal medyada varım bana ulaşabilirsiniz.İnstagram,tumblr,pinterest,twitter,youtube,facebook ve yakında devinart ı aktif edeceğim.İşte böyle dostlar ve bende mimliyorum dostları:
+Berika'nın Günlüğü
+şeyda nur Dincer  
+persephone 
+ANNESİ'nin PRENSES'i
+Mayıs Yağmuru
+Kozmetik Psikolojisi
+Umman Aslan
+soslu badem
+Hikaye Kalpli Kadın

You Might Also Like

12 yorum

  1. Bende sevdim senin ismini cnm 😃 bu arada ben yaptım bu mimi.Yoksa kesinlikle kaçırmazdım .Tesekkür ederim yinede 😃

    YanıtlaSil
  2. Güzel diziydi emret komutanım :D Bazen açıp açıp üzlüyorum youtube den.

    ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  3. Çok cici bir blog ismi... Ben daha önce yapmıştım bu mimi... Teşekkür ederim beni de mimlediğin için... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Süprizeeeee.Yine bennnn.Bir iki üc mimmmm.Mimlendin canım.Yaparsan sevinirim 😃

    YanıtlaSil
  5. İsminizin gözəl bir hekayəsi varmış. Amma nə yalan söyləyim ilk əvvəllər mənim dilim yatmırdı heç cür :) İndi daha rahat gəlir amma. Və məni də mimləmisiniz.İndi gördüm. Çox təşəkkür edirəm. Ən qısa zamanda yazacam mən də bloqumun isim hekayəsini:) Sevgilər.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım cevabı heyecanla bekliyorum.

      Sil
  6. Ben niye sonradan görüyorum bu mimlenmekerimi :( Kaçırmışım canım affet. Fatofotofan ismini ilk duyunca zaten aklıma fatofoto gelmişti benimde :)

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim